Aura Kasih nafi ada video seks dengan Ariel

Setelah Luna Maya dan Cut Tari, nama Aura Kasih juga disebut-sebut sebagai artis yang juga memiliki video seks dengan lelaki mirip Ariel vokalis Peterpan. Namun perkara itu dibantah keras oleh mereka yang terdekat dengan penyanyi tersebut.

“Nggaklah. Itu nggak benar. Aku tahu banget itu tidak benar,” kata Yani, pengurus Aura Kasih ketika dihubungi VIVAnews, Khamis 10 Jun 2010.


Yani menegaskan bahawa gosip video mirip Aura Kasih dengan lelaki mirip Areil itu hanya isu belaka. Yani memastikan bahawa pelantun ”Mari Bercinta’ itu tak punya video seks seperti yang ramai dibicarakan orang dua hari belakangan.

Ketika ditanya soal Aura Kasih yang dikhabarkan sempat panik kerana namanya masuk dalam daftar yang disebut-sebut memiliki video seks dengan lelaki bermirip Ariel itu, Yani langsung menampiknya. Nggak kok. Dia santai saja karena itu bukan kenyataan.”

Aura Kasih dikatakan ada menjalinkan hubungan dengan vokalis Peterpan. Keduanya pernah dilihat berjalan berdua. Tetapi, khabar itu dibantah habis-habisan oleh Aura Kasih.

Advertisements

Komentar ditutup.

%d bloggers like this: