PEMBELIAN

AKTIF KEMBALI 2013 : SMS DAHULU BERTANYAKAN STOK PRODUK SEBELUM MEMBUAT PEMBAYARAN.

Belum cuba belum tahu, tak kenal maka tak cinta. Mungkin sebelum ini anda pernah mencuba pelbagai produk untuk memantapkan ‘adik kecil’ anda. Mungkin tubuh anda tiada keserasian dengan produk yang anda gunakan sebelum ini. RM50.00/RM160.00 bukanlah satu nilai yang besar jika dibandingkan dengan kehebatan anda selepas ini didalam melayan isteri diranjang. Kepuasan itu penting, namun harus diingat kebanyakkan suami hanya melepaskan batok ditangga! Rasanya anda faham dengan apa yang saya katakan…

Apa di tunggu lagi…

Kami menawarkan pekej percubaan untuk anda merasai kehebatan produk hebat m3 ini dengan harga RM50.00 (5 sachet) atau RM160.00 sekotak (20 sachet) termasuk wang Pos.

Segala pertanyaan atau tempahan bolehlah di sms ke No. 013-301 6699 (m3) untuk langkah selanjutnya.

Maybank : 162740108262

CIMB Bank: 12510075449529

(Bank mana/RM berapa/Tarikh/Masa) sms ke 013-301 6699 untuk saya membuat pengesahan.

11 Responses to PEMBELIAN

  1. tajuddin berkata:

    Tolong e-mailkan pada saya cara pembelian nya.
    Terima Kasih.

  2. Mohamad Idris Bin Yassin berkata:

    Cara PEMBELIAN dan Jadi Pengedar Bagaimana??

  3. m3power2u berkata:

    Pembelian: RM30.00 (3 sachet) atau RM180.00 sekotak (20 sachet) termasuk wang Pos.

    Maybank : 162740108262

    CIMB Bank: 12250000852200

    (Bank mana/RM berapa/Tarikh/Masa) sms ke 017-8855 933 untuk saya membuat pengesahan.

    Nama, alamat penuh & no phone diperlukan untuk penghantaran.

    Jadi Pengedar: RM320 (diberi 2 kotak) selepas menjadi ahli, pembelian kedua dan seterusnya hanya RM250 (2 kotak)

    Berminat boleh hubungi no yang tertera. M3 menawarkan plan pemasaran yang hebat.

  4. Azlinda Yusof berkata:

    Salam,

    Suami saya bekerja sebagai Teknikal Sistem Komputer dan duduk berjam-jam didepan komputer dalam sehari.Dia sering mengadu sakit belakang dan kaki. Dia juga mengidap sakit darah tinggi tetapi masih ditahap biasa. Dia juga sering letih dan tidak begitu lena tidur terutama di waktu malam.

    Soalan saya, boleh kah sekiranya suami saya mengambil produk M3 dan apakah dia ada kesan sampingan.

    Harap dapat membalas email saya.

    TK

  5. Darliing berkata:

    dah tak wujud ke product ni..@ dah kena banned

  6. m3power2u berkata:

    Sorry darling… produk masih wujud dan masih hangat dipasaran.

  7. Tanpa Nama berkata:

    saya berminat untuk membeli produk ini..mcmna saya dapat menghubungi stokisnya

  8. burisburr79 berkata:

    Saya berminat..untuk mencuba produk ini..mcmna saya menghubungi pengedarnya?

  9. Zack Abd Latif berkata:

    salam tuan mohon bertanya produk ni masih ada lg ke dan adakah pengedarnya di n.sembilan t.kasih

  10. Tanpa Nama berkata:

    boleh call jer number tu..apalah susah sangat..aku baru jer beli..nak test mlm nie

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: