TESTIMONI

Testimoni/1

Saudara Selamat: Tahun ni genaplah 48 tahun usia saya. Tenaga lelaki terus terang saya katakan terlalu banyak turunnya. Banyak jugalah produk2 dipasaran yang dah saya cuba, ada tu sepeket sampai RM20. Mungkin tak sesuai dengan kondisi badan saya, produk tu tak memberi tindakbalas yang sepatutnya dengan harga yang sy beli. suatu hari tu member sy berbangsa cina mengesyorkan sy mencuba m3 ni. Hari pertama mencuba memang tak berkesan langsung. Masuk hari kedua tindakbalas m3 ni dah meresap ketubuh sy dan malam tu terasa hebat macam muda2 dulu masa beraksi dengan org rumah.

Harganya pun taklah mahal sangat jika nak dibandingkan dengan memberi kebahagiaan dan kepuasan kepada org rumah. Takkan itu pun nak berkira? Jangan kerana berkira punya pasal, org rumah mengelak bila diajak bersama…bukannya apa takut2 kawan tu tak pernah puas dengan aksi kita.

Testimoni/2

Saudara SY Tan – Masalah kesihatan yang saya alami ialah lemah semanggat dan sentiasa rasa letih. Apabila buat kerja berat saya rasa tersesak nafas dan sakit belakang.

Setelah seminggu mengambil M3 bukan sahaja tenaga kerja bertambah bahkan sakit belakang hilang. Saya terasa tenaga batin bertambah kuat dan tahan lama sewaktu bersetubuh.


TESTIMONI SEDANG DIKEMAS KINI

Advertisements

Komentar ditutup.

%d bloggers like this: